Hoppa till sidans innehåll

LFIK hantering av Corona (uppdaterad)

22 MAR 2020 10:41
  • Uppdaterad: 26 MAR 2020 22:04

Klubben har haft möte och vi följer de riktlinjer som som bestäms av våra förbund (se länken till pdf-filen). Inga träningar är aktuella att ställa in i nuläget utan vi tränar som vanligt. Inom några veckor så kommer de flesta att träna utomhus.

Tänk på att det kan finnas barn i grupperna som har astma, allergier eller andra åkommor som är mer utsatta. Följ de råd som rekomenderas generellt, är barnen sjuka/inte pigga och/eller uppvisar de sympton som angetts så stanna hemma och stå över träningen tills barnets sympton försvunnit. Än så länge tycker jag att ni föräldrar skött detta bra.. Länk till pdf-filen LFIK-Corona

BARN och UNGDOMAR med diabetes  tillhör INTE någon riskgrupp. Följ de rekommendationer som gäller för deras jämåriga kompisar. Barn med diabets har inte större risk att smittas och blir inte sjukare än jämnåriga. Vid eventuell infektion bir blodsockret lite svajigare, precis som som vilken infektion som helst. När det står i informationen från myndigheter att personer med diabetes är en riskgrupp, syftar det på äldre med diabets som har komplikationer med hjärt och kärlsjukdom.

Skribent: Michael Robisch
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ljungby FIK - Friidrott
Box 851
34118 Ljungby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info