Hoppa till sidans innehåll

Covid-19 uppdatering!

20 DEC 2020 15:26
  • Uppdaterad: 07 NOV 2020 18:22

OBS! Nya direktiv från kommunen gör att hallarna stängs från 8/12-24/1. Endast utomhusträning är ok i detta läge! (20/12-20)

Föreningens styrelse tillsammans med tränarna har idag, den 5 november 2020, diskuterat hur vår verksamhet ska bedrivas under gällande rådande skärpta allmänna råd. Nedan gäller nu och kan komma att ändras. Men vi håller er alla löpande informerade, här, på hemsidan och i våra sociala kanaler.

Minska antalet nära kontakter
De skärpta allmänna råden är utformade för att minska antalet nära kontakter mellan människor, eftersom det är i samband med dessa som smitta sprids. Friidrotten är en miljö där människor, som kanske inte ses i vardagen, samlas för att träna och tävla. Lika glada som vi är för detta i vanliga fall, lika viktigt blir det för oss att tänka till lite extra nu när det just är den typen av kontakter som behöver begränsas.

Hitta nya sätt att träna säkert
Vi vet samtidigt att träning och träningstillfällena är viktiga, oavsett hur gammal man är och vilken gren man utövar.

Ansvarsfullt och lokalt med bibehållen friidrottsglädje
Utifrån detta uppmanar vi nu alla att hjälpas åt att agera ansvarsfullt och att också att tänka nytt och bibehålla friidrottsglädjen genom det som sker omkring oss.
Eftersom förutsättningarna är olika i våra träningsgrupper kommer tränarna/ledarna från varje grupp meddela vad som gäller för just den gruppens träning. Det som gäller för alla oavsett träningsgrupp är som tidigare att alla även fortsättningsvis är noga med att:
Stanna hemma och delta inte i friidrottsaktiviteter om du är sjuk eller har symptom

Tvätta/sprita händerna regelbundet

I alla situationer tänka på att hålla avstånd till andra

Vi kommer också att tillse att det finns handsprit / desinfektionsmedel på träningarna. Äldsta gruppen bedriver nu sin gruppträning i Kungshögshallen och den hallen är betydligt större till ytan och erbjuder också en fin utemiljö för träning. Så vi kommer om vädret tillåter, även utöka uteträningen för våra aktiva. Var rädd om dig och varandra så hjälps vi alla åt!
Har du frågor gällande ditt barns träning eller ovan, så kontakta ditt barns tränare. / Mia

OBS! Ändrade träningstider i 3 veckor! (start 5/11) för de äldsta födda 2005 & äldre Facebook länk från Ljungby Friidrott "klicka här"

Skribent: Michael Robisch
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Ljungby FIK - Friidrott
Box 851
34118 Ljungby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@ljungbyfriidrot...

Se all info