Hoppa till sidans innehåll
LagUDM 2015

Grattis till FINAL-platsen alla 4 lag i LagUDM för 11 och 13 åringar

31 AUG 2015 13:56
I ett härligt sensommarvarmt väder avgjordes den andra och sista deltävlingen för Pojk- och flick lag 13 och 11 år. Tillresta lag tävlade mot Ljungby FIKs 4 lag i de vardera 4 serierna.
  • Skapad: 31 AUG 2015 13:56

De aktiva bjöd hemmapubliken och alla medföljande föräldrar och ledare på härliga och spännande dueller. I flera av serierna var den sista grenen 5x60m stafetten direkt avgörande vilka lag som skulle få göra varandra sällskap till finalen i Habo den 20 september.

Många individuellt bra resultat gjordes, både på personlig rekordnivå, men även på småland och Sverige nivå. B la bjöds vi på ett fantastiskt fint stavresultat i P13 av en tävlande från IFK Växjö, Emil Carlsson, som slog ett 30 år gammalt klubbrekord med sitt 3,01 m höga hopp. 

LagUDM handlar till stor del om att alla i laget gör sitt yttersta för att samla så många poäng och på så sätt hjälpa laget till framgång. Ljungby lyckades få alla sina 4 lag med sig till finalen. Stort grattis till alla aktiva och ledare! 

Sunnerbovallen är en ny och fin arena att tävla på  och vi kunde genomföra alla grenarna på ett bra sätt med god hjälp av alla, för dagen, 54 st grenledare och funktionärer . Tack för er hjälp.

Preliminära resultat LagUDM kvalomgång 2 Södra serien

Skribent: Maria Jansson

Postadress:
Ljungby FIK - Friidrott
Box 851
34118 Ljungby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info