Hoppa till sidans innehåll

Mångkamp 13-14/6-20


OBS! Mångkampen sker 13-14-15/6. Huvudrubriken säger 13-14/6 bara för att länken skall fungera till Friidrott.se. Detta var innan det beslutades med 3 dgr pga seniorernas sena medverkan i tävlingen.

Nu äntligen är det klart att vi genomför Ljungby Mångkamp! Dock med begränsningar!

Anmälan och Frågor tas emot via This is a mailto link
Sista dagen för ordinarie anmälan är snarast och senast 3 juni. Efteranmälan i mån av plats och dubbel avgift.

Med tanke på rådande situation kring Coronaviruset: Vi följer situationen kring Coronaviruset och de riktlinjer Folkhälsomyndigheten, SFIF https://www.friidrott.se/forbundsinfo/corona.aspx och RF https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/  Dessa har stått i fokus när beslutet om genomförande har tagits.

Då -01 och äldre nu tillåts tävla fr o m 14 juni, ändrar vi så vi kör F/P19 och M/K söndag och måndag så även dessa möjliggörs kunna genomföra en mångkamp.

-Smålands DM skjuts på framtiden, preliminärt till 1-2 augusti, i samband med SM i Mångkamp som vi fortsatt planerar för ska kunna genomföras.

-Klasserna F/P 9,11 och 13 tas helt bort ur tävlingen.

-Begränsat antal deltagare. Principen ”först till kvarn” behöver tillämpas och tävlingsledningen kommer upprätta eventuella reservlistor. Vid anmälan bekräftas platser till tävlingen.

-Max 1st medföljande tränare/förälder per aktiv.
Ju färre medföljare, desto fler aktiva kan delta i tävlingen.

-Anmälan sker till mailadressen This is a mailto link och i samband med anmälan, vänligen uppge även namn på medföljande tränare/förälder.

Uppdaterad: 02 JUN 2020 16:27 Skribent: Michael Robisch
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ljungby FIK - Friidrott
Box 851
34118 Ljungby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info